Predčasno glasovanje - Obvestilo

2012-11-06 14:42

Obveščamo vas, da se je danes 6. 11. 2012 začelo predčasno glasovanje za volitve predsednika republike. Predčasno glasovanje bo potekalo še v sredo 7. 11.  in četrtek 8. 11. 2012.

Volivke in volivci, ki bodo na dan glasovanja odsotni iz kraja stalnega prebivališča lahko predčasno glasujejo med 09.00 in 17.00 uro na voliščih za predčasno glasovanje ki so določena na sedežih okrajnih volilnih komisij oz. na sedežih upravnih enot v RS, v Ljubljani pa tudi na izpostavah: Ljubljana - Vič, Ljubljana - Moste Polje, Ljubljana  -Šiška, Ljubljana - Center in Ljubljana  - Bežigrad.

Volivke in volivci lahko glasujejo na volišču za predčasno glasovanje zgolj na tisti okrajni volilni komisiji (t.j. na sedežu upravne enote) na območju katere so vpisani v volilni imenik. Na predčasnem glasovanju volivke in volivci glasujejo na povsem enak način kot na dan glasovanja na referendumu. Volivce in volivke, ki se nameravajo udeležiti predčasnega glasovanja, prosimo, da imajo s seboj osebni dokument, ki izkazuje njihovo identiteto ter obvestilo okrajne volilne komisije o volišču na katerem so vpisani v volilni imenik.