GLASOVANJE NA DIPLOMATSKO KONZULARNIH PREDSTAVNIŠTVIH RS V TUJINI KR SO VOLILNI ODBORI SAMI UGOTAVLJALI IZID GLASOVANJA NA VOLITVAH V EP - OBVESTILO ZA JAVNOST.; št. ( 020 - 2 / 2019- 40 )

GLASOVANJE NA DIPLOMATSKO - KONZULARNIH PREDSTAVNIŠTVIH RS V TUJINI, NA KATEERIH SO VOLILNI ODBORI SAMI UGOTAVLJALI IZID GLASOVANJA NA VOLITVAH V EP 2019 - OBVESTILO ZA JAVNOST

V spodnji tabeli so prikazani izidi glasovanja na diplomatsko - konzularnih predstavništvih RS v tujini (DKP), in sicer za tiste DKP, kjer so volilni odbori sami ugotavljali izid glasovanja na volitvah v EP 2019.

Pri tem posebej poudarjamo:

  1. da bo za DKP-je v Atenah, Bratislavi, Kijevu, Moskvi in Varšavi izide volitev ugotavljala DVK, predvidoma v ponedeljek, 3. 6. 2019 po 12. uri.
     
  2. da gradivo iz VP v Bernu še nismo prejeli (je pa po informacijah v poštnem prenosu) in bo izid vpisan kasneje, in sicer v ponedeljek, 3. 6. 2019.
     
  3. izidi volitev v spodnji tabeli še niso vnešeni v program in tudi niso prikazani na speltni strani: volitve.gov.si/ep2019/#/rezultati. Izidi iz spodnje tabele bodo vnešeni, ko bo DVK ugotovila izid glasovanja na DKP-jih iz prve točke in po pošti v tujini, ki jih bo prejela DVK do izteka roka (3. 6. 2019 do 12. ure).

Tabela: Izidi volitev na diplomatsko- konzuralnih predstavništvih RS v tujini, ki so sami ugotavljalali izid volitev na volišču DKP.